A technikai fejlődés mára már lehetővé tette, hogy otthonunkat, irodánkat és nyaralónkat is biztonságosabbá, komfortosabbá és energiatakarékosabbá tehessük. Ehhez nyújt elengedhetetlen segítséget az épületfólia, mely sokrétűségének köszönhetően látható és láthatatlan módokon biztosítja számunkra ezeket a feltételeket.

Belatasvedelem

biztonsagi_foliaNapjainkban egyre fontosabb a privátszféra védelme, melyre munkahelyünkön és otthonunkban is egyre nagyobb figyelmet fordítunk. A belátásvédelmi fólia segít értékeinket, adatainkat és családunkat is megvédeni a kíváncsiskodóktól. A belátásvédelmi fólia designjának kiválasztásában csak képzeletünk szabhat határt. Elérhető már az átlátszótól egészen a különböző színű és mintázatúig, mely teljes- vagy részleges betekintés védelmet biztosíthat.

Hővédelem

epuletabka sotetito foliaAblakainkon elhelyezett víztiszta hővédő fólia egész évben biztosítja számunkra a kellemes hőérzetet, télen akár 2-3 fokkal emeli a hőfokot, nyáron pedig akár mínusz 7-8 fokkal teszi hűvösebbé a helyiséget. Mindemellett hőszigetelő funkciója miatt, szinten tartja a helyiségben lévő hőmérsékletet, ezzel elősegítve az energiatakarékos, gazdaságos hűtést-fűtést.

Fényvédelem

epuletabka sotetito foliaFényvédő fóliával észrevétlenül ellátott ablakainkon keresztül nem jut át a káros UV sugárzás. Véd az égető napsütéstől, de ugyanúgy beengedi és egyenletes oszlatja el a kellemes, természetes napfényt. Az UV- és az infrasugarak nem melegítik fel a helyiséget a fényvédőfólia hatására, nem hagyják kifakulni a padlót és a bútorokat, mindezek mellett segítik a beltér hőfokának csökkenésében. Átlátszó tulajdonsága miatt nem zavarja a lakás, iroda designját.

Biztonsági fóliázás

biztonsagi-folia 03A lakás, iroda leggyengébb pontjának biztonságosabbá, erősebbé tételéhez járul hozzá. A biztonsági fóliák annyira erősen tapadnak az üveg felületéhez, hogy bármilyen külső behatás okozta törés esetén sem engedik, hogy az üvegszilánkok szétrepüljenek és ezzel további személyi- vagy anyagi jellegű sérülést okozzanak. Esztétikus hatást kölcsönöz az ablakfelületnek, könnyen tisztítható és védi az üveget a különböző karcolásoktól, sérülésektől.